090603

Dålig uppdatering igår också...jag har inte så mycket tid som jag skulle vilja ha, och bloggen blir lidande.
Men men, en datorfri dag gjorde mig gott ;). Skolan började vid halv 11 då vi hade opponering på en annan grupps projektarbete, det gick bra. Vi blev godkända utan komplettering :D! Skönt. Så det var bara lite finputsning och sen skicka in, var hemma vid halv 14. Sen började min dags stora syssla, STÄDNING :(.

Har vekligen STORstädat hela lägenheten, den har nog aldrig varit så ren som den är nu :P. Började med badrummet, där jag skrubbade hela duschen och sen gjorde all vanlig städning + moppa. Sen städade vi hela sovrummet, jag dammade, dammsög och moppade. Så rent där nu. Samtidigt har vi stängt av kyl/frys för att frosta av frysen, dumt att ha en kombokyl/frys för man kan inte stänga av en del i taget :(. Men nu är frysen iaf avfrostad och kylskåpet urtorkat. Vi har gått ner med "18" påsar skräp och börjar nu bli helt klara med allt. Har torkat av alla ytor, dammsugit, dammat, moppat i hela lägenheten. Är redo för SOMMARLOV nu!!! :)

Somnade kl 01 och vaknade nyss :(, hur segt som helst. Har bara en kort lektion idag, sen ska jag ta bilen hem till lägenheten och efter det börjar vi packa in i bilen. Blir lunch på Max, stop på vägen för att köpa glass, stanna och kolla på utförsäljning av kläder och sist ska vi hämta upp lilla mami på jobbet :). Full rulle! Och det blir inte lugnare när vi kommer hem. Då ska jag lämna av mami hemma och min packning, sen ska vi hem till Richard och byta om. Vidare till P's flickvän som tar studenten idag....så som sagt, fullt upp!

Hörs förmodligen inte mer idag, utan imorgon. Ska på student vid 13 imorgon, då är det Richards lillebror som springer ut :D. Ska bliiii så roligt! Grattis P.

Nu ska jag äta lite frukost och fortsätt med den sista städningen.
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0