Torsdag

Idag har jag haft världens sötaste flickor på besök!! Men innan det har jag hunnit med seminarium, "hejdå, reflektionstjejer" och grupparbete i skolan. Sen blev det storstädning och "avsked" av Richard. Han åkte hem till Stockholm idag och jag åker imorgon. Jag har haft en underbar kväll med B och S. Vi åt massor med tacos och nacos, pratade massor och kollade lite tv. Vi bestämde att vi ska se filmen i taket lyser stjärnorna nästa vecka, jag har läst boken och jag vill verkligen se filmen, så det ska bli väldigt roligt.

Jag har även mycket skolarbete att ta tag i, så det får bli en del läsande imellan mitt "hektiska" schema i Stockholm. Imorgon fyller mami år, GRATTIS =). Ska bli roligt att komma hem och fira henne. Sen på lördag ska jag tillsammans med familjen och Richard på 50-års fest till min fasters sambo, ska bli trevligt. Imorgon blir det middag med familjen och farmor och farfar, ser verkligen fram emot att träffa alla igen. Ååååå, ska bliii så skönt att komma "hem". Jag trivs verkligen bra här i Linköping, men mitt "föräldrahem" kommer ju alltid vara mitt Hem eller?? Jag kallar både lägenheten och villan mitt hem, så jag får väl säga att jag har två hem då ;). Haha...det ska iaf bli roligt att åka till mitt andra hem för en liten stund.

Idag har jag haft vilodag från träningen, välbehövligt kan man lugnt säga. Jag har kört stenhårt med step i söndags, styrketräning i måndags, aerobics i tisdags och stavgång med H igår (onsdag). Och allt detta börjar kännas i kroppen idag kan jag bara meddela. Känns som jag tränat idag även fast jag inte har det, så jag antar att kroppen behövde vila. Eftersom jag börjar kvart över ett imorgon blir det ett styrkepass innan skolan, sen åker jag ju hem i helgen. Tar med gåskorna och träningskläder så att jag kan gå promenader både lördag och söndag =). Eller iaf en av dagarna ;). På måndag är det två veckor sen jag slutade äta onyttigt och jag tycker faktiskt att det går superbra!! Ska nog komma på en "belöning" som jag ska unna mig efter 4 veckor utan godis, vad tycker ni?? Jag vill INTE ha godis! Kanske köpa mig ett plagg som jag verkligen vill ha från hm? Eller unna mig någon riktigt god mat? Tips är välkommet =).

Aja, dags att börja avrunda så jag orkar upp imorgon. Ska packa väskan nu så att allt är klart inför morgondagen. Kanske kör en liten "snabb" spa-kväll också med ångbad och ansiktsmask, huden är lite "sliten" nu. Hörs snart igen!!
P&K


Kolla vår fina säng =). Har ÄNTLIGEN köpt matchande lakan, så nu kan vi räknas till dem "vuxna" ;).


Myspys när Ellen och Jens var på besök.


Min coola klänning som är köpt på forever 21 i Florida.


Min fina "tacosbuffét" som jag, B och S åt ikväll. Mums!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0