Hur svårt ska det vara??

Godkväll/godnatt på er. Nu ska jag snart stänga av datorn för dagen, men jag är pigg eftersom jag sov till halv ett idag =S. Har suttit och skrivit CV och börjat på ett personligt brev och det är svårt. Vad ska man skriva och inte skriva? Har iaf fått ihop mitt CV och det är ju alltid en början. Måste verkligen få iväg min jobbansökningar i början av nästa vecka...innan det är försent. Har ni några tips på vad man kan skriva i sitt personliga brev??

Aja, idag har jag som sagt varit på danspass och det var jätteroligt och jättejobbigt. Ska verkligen gå fler gånger =). Men det resulterade senare i att jag fick kramp =( och aaaaaaaaajjjjj vad det gjorde ont. Jag har ju fått det många gånger förut så jag är van, men det gör iaf skitont varje gång. Så nu haltar jag runt som en annan gammal tant. Jag hoppas att det blir bättre snart så jag kan träna igen =).

Samtidigt som jag sitter här och skriver mitt personliga brev längtar jag till sommaren =). Alla fiiina kläder som finns att köpa på H&M (bilder nedan) och att jag (om jag får jobb) ska spendera hela min sommar på Gotland =). Den otroligt fiina villan utanför Visby som jag bara älskar. Den är perfekt!! Sedan blir det ju inte sämre av att mina underbara tjejer kommer dit en vecka och myser med mig....ser så mkt fram emot det.

...Fast först har vi en hel termin i skolan kvar att ta tag i. Och sen ska det gärna bli lite varmare och soligare också ;). Hehe...så så, nu ska jag börja avrunda kvällen då skolan börjar 10 imorgon.
P&K


Jag älskar verkligen hela outfiten. Speciellt dem ljusgula byxorna och jeansjackan. JAG VILL HAAAAA!!!!


Dem här söta ballerinaskorna måste jag bara ha...tänk dem till ett par tajta jeans. Sååå söta.


Shortsen som aldrig blir omoderna, kom inte över dessa förra sommaren, så jag tror jag satsar i sommar...eller??

 
Den här mjukisdressen vill man ju bara visa upp sig i. Den är snygg, mysig och sååå otroligt fiiiiin =). Jag vill ha den ROSA!!

Kan inte tomten komma tidigt i år?? Snälla =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0