Gott Nytt År från New York :)

Nu har ni i Sverige förmodligen efterfest eller ligger och sover gott :). Själv sitter jag i ett hotellrum på hilton times square och det är sådär om jag ska vara helt ärlig. Men vad finns det att göra?! Jag har verkligen ingen lust att gå ut i den extrema kylan, -15 grader, och trängseln med över 1 miljon människor utanför dörren. Gatorna är avspärrade och poliser är överallt. Så det är skönt att vara inne i värmen och titta ut genom fönstret vid tolvslaget. Vi ser den berömda ljusbollen jättebra, så vi kommer se när den faller och det gör vi inte nere från gatan. Och förhoppningsvis får vi se lite fyrverkerier och konfetti också :). Men just nu är det segt...klockan är bara 21 här och det är 3 timmar kvar. Klockan 22 börjar direktsändningen från timesquare och det ska vi nog bänka oss framför, så att tiden går lite fortare.

Som ni förstått har jag alltså lämnat varma Mexico och landat i kalla NY. Vi kom hit den 29:e på kvällen. Den 30:e var vi ute på lite sightseeing och kollade på frihetsgudinnan från långt avstånd, var vid platsen där World Trade Center stod
:( och kollade på "Mr. Big's" kyrka. Sedan delade vi på oss och jag och Sofie begav oss till forever 21. Sofie hittade inget så jag stannade kvar en stund själv och handlade lite mer kläder :). YEY! Sen shoppade jag "uggs" och converse. Middagen avnjöts på ett BBQ ställe, jättegott var det. Sedan blev det lite mer shopping, köpte två cd-skivor :).

Idag har vi varit en stund i Central Park och vandrat runt i staden. Shoppade julklappar till B,S och E :). Sedan var jag faktiskt inne på H&M tyvärr :(. Tänkte inte handla där, men det var rea och det var billigt. Handlade underkläder, halsduk och örhängen. Efter shoppingen var det dags för lunch och sen skulle vi försöka komma tillbaka till hotellet och det var lättare sagt än gjort. Dem har spärrat av typ varenda gata här och som tur var fick vi lite "VIP" och visade upp hotellkortet och fick då gå på en avspärrad gata ;). Tur det, annars hade vi nog frusit till IS vid det här laget. Sprang in på en affär och handlade lite nyårsmys som avnjuts nu :P. Så sen klockan 5 har vi alltså varit i hotellrummet och det är varmt och skönt, men lite småtråkigt för att vara nyårsafton. Fast jag måste iaf påpeka att det är väldigt coolt att vara i NY. Har nog inte varit på något coolare ställe i hela mitt liv. Skulle dock aldrig vilja bo här, men det är en upplevelse utöver det vanliga att ha besökt NY. I <3 NY :).

Nu får ni alla ett försenat Gott Nytt År från mig i NY.
P&K


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0