Vinterland

God natt vinterland <3. Ska alldeles strax stänga av datorn, är supertrött. Somnade förut vid nio, men vaknade vid tio och hoppade in i duschen. Tänkte bara att jag skulle gå in och skriva att jag lever innan jag somnar om.

Idag har jag varit i skolan HELA dagen, kom hem halv 6. Då bytte jag om och gick ut på en långpromenad med Evelina i "snöstormen". Det var kallt och inte vidare roligt, men trevligt sällskap är aldrig fel ;). Vi gick förbi tågstationen och hämtade ut våra biljetter. På torsdag åker jag till Sthlm med X2000, det tar bara 1,40 :D. Kom hem och blev bjuden på paj som jag fixade en sallad till. Annars har jag pratat lite med mamma och sms:at massor :).

Morgondagen är minst sagt fullspäckad! Ska börja med simning på morgonen. Vid lunch ska jag träffa Annika och äta lite gott. Skicka iväg julkorten (sista dagen imorgon!). PACKA, städa och tvätta. Samt fira fjärde advent i förskott med älskling <3. Blir en lååång dag imorgon ;).

Sov gott gott folk!

Saknar min Bebii som nu sitter på ett plan i 16 timmar till Singapore! Hon kommer vara borta över jul och nyår. Saknar henne så att det gör ont, vill ha henne här nu <3. MEN jag önskar henne en underbar resa, det är hon värd!

/Elin



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0