Vilken JULAFTON!

God kväll på er. Jag har haft en HELT underbar dag! Hade inte kunnat bli mycket bättre.

Efter förra blogginlägget så kollade vi Kalle och drack glögg. Sedan blev det julbord för hela slanten :). Det var mumsigt, men som vanligt väldigt mäktigt. Fint var det också!

Julbordet med fina mamma och pappa i bakgrunden :).


Fin dukning även idag (jag som fixat :P).

När vi hade ätit oss proppmätta plockade vi undan allt och började så smått öppna lite julklappar :). Har fått massor av fina julklappar! Är lite i chocktillstånd fortfarande, såå himla mycket BRA saker.


En underbar HP Mini dator som är perfekt att ha med sig i väskan så att man kan blogga och arbeta hemifrån :). Så enkel att ta med sig! Och visst är den snygg, riktig "Elin-stil" ;).


Supersnygga converse i lite "lättare" modell. Kommer bli storfavoriter på mina fötter i vår och sommar, kan det inte bli det nu? :)


En typisk Elin-skjorta i lite längre modell, "matcha med jeansleggings" sa syrran. Så det ska jag nog göra ;).

Fick även massa annat fint som presentkort på H&M och Espresso House, Chailattepulver, Nagelkit, Nike-running (som man kopplar till ipoden), pengar, underställ, julskål, armband, massage, bodylotion, prenumeration på VeckoRevyn mm.

Tack pappa, mamma, syster, farmor och farfar för alla fina och genomtänkta julklappar. Kan inte i ord beskriva hur tacksam jag är för allt!

Fick även ett julkort av vår kusin E där det stod att jag och syster ska gå på bio och äta på restaurang med henne :). Ska bli jättemysigt! Blir efter nyår, innan jag åker tillbaka till Linköping.

Dags för mig att avrunda kvällen genom att läsa lite i min nya Glamourtidning. Hörs igen imorgon!
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0