Sweet Evening


HEMMA efter en otroligt mysig kväll hos Ameli, varför gör vi inte detta oftare? Började kvällen med att hyra två filmer, Young, singel and angry och The Women. Efter det blev det mataffären för godisinhandling och dricka. Avslutade på Hakepi där vi köpte med oss kebab hem :). Skulle börja kolla på The Woman och så funkar den inte :(. Hur segt är inte det? Så vi började med den andra istället. När vi hade kollat klart på den fick vi ta en promenad till videoaffären igen för att byta filmen, inte ens en ursäkt fick vi! Cyklade hem till Ameli igen och kollade på filmen (som tur var funkade den!). Sedan satt vi och snackade skit, så plötsligt var klockan tjugo i ett...tiden går fort när man har roligt ;). Tack för ikväll Ameli!

Första filmen vi såg, Young, singel and angry var helt klart roligast och sjukast. Den var inte överdrivet bra, men vi fick oss ett gott skratt. Handlar om ett kompisgäng som upplever lite sjuka grejer...SE!
Andra filmen, The Women, hade vi helt klart höga förväntningar på. Hello, Eva Mendes och Meg Ryan var ju med :P! Men den var en total besvikelse. Eller den var helt ok, men väldigt seg och förutsägbar.

Nu ska jag krypa till kojs bredvid min sovande pojkvän <3! Imorgon blir det lite sovmorgon, i alla fall till kvart över 9 ;). Sov gott!
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0