Mysig kväll :)

"Miss i nassen" är jag uppe och spökar :P. Annika och Thomas gick för dryga halvtimmen sedan, så vi har bara hunnit diska och plocka undan allt. Richard har redan lagt sig för att sova och jag ska strax "joina" honom. Det blev en väldigt trevlig och mysig kväll (som vanligt!). Richard bjöd på köttfärssås och pasta, till efterrätt bjöd jag på chokladmousse med riven choklad över samt så blev det en påse bilar också ;-). Pratade, fixade apelsiner med nejlikor och skämtade. Detta ska vi göra om redan på söndag! YEY.

Imorgon vet ni ju att jag har fullt upp. Det är dock skönt att lägenheten är fin och ren i alla fall. Morgondagen ska ju ägnas åt lucia vid 8.00, efter det frukost och shopping med Angelica, sen en liten paus då jag ska byta lakan, slå in julklappar och fixa lite. Vet inte riktigt vilken tid mami kommer, men runt två :-). Får se om vi hittar på något då eller om hon ska iväg och fika. På kvällen blir det som sagt moster i Motala och Idol-finalen :-).

Dags att krypa till kojs. Ska kliva upp om 6 och en halv timme *gäsp*. Men det är det värt! Lucia i Domkyrkan får man bara inte missa :-). Sov gott!

/Elin

Kommentarer
Postat av: Thomas

(hihi nu kommenterar jag igen)

hur trevlig kväll som helst! Tackar så mycket Elin! Vi får se om det blir lika trevligt på Söndag.

(hihi)

Maten var utsökt, både varmrätt och efterätt=)

(hihi)

Ha det så bra=)



kramar

2009-12-11 @ 12:02:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0