Julmys, julfika och julmusik :)

Det blev en HELT underbar dag som jag trodde ;)! Evelina och Angelica kom hem till mig strax efter förra inlägget, de lämnade bara av lite saker och sedan gick vi till Pitchers och åt brunch. Det fanns massor av gott att välja på, åt allt från pannkakor till äggröra och wraps med tonfiskröra :). Rekommenderas verkligen på en "bakis-söndag" ;). Gick sedan hem och bakade lussekatter och pepparkakor samtidigt som vi lyssnade på julmusik. Supermysigt! När allt var klart så adventsfikade vi och tände självklart det andra ljuset, hoppas ni har gjort det med :)??


Angelica och Evelina fixar lussebullsdegen.


Två koncentrerade tjejer som bakar pepparkakor ;).


Massor av julklappar delades ut :). De röda paketen var från mig och innhöll body lotion, scrubb mm. Sedan fick de även varsin kladdkaka med sig ;)!


Lussekatter som ska in i ugnen, mums!


Mysig andra advents fika med hembakade pepparkakor och lussekatter, glögg och julmust :).

När vi var proppmätta på supergoda lussekatter, pepparkakor, glögg och julmust begav vi oss ut på en promenad :). Vi gick rundan "Vinterljus" i Linköping. Var lite småvackert, men tyvärr ganska kallt. Skönt med luft och motion dock! När vi hade gått 5 km (som rundan är), så gick vi och köpte med oss bakad potatis med skagenröra hem. Smaskens var det. Kollade lite på tv och sedan åkte tjejerna hem till sitt.


En upplyst Domkyrka i "Vinterljus".


Polkagrisar på gymnastiksalen.


De tio budorden kunde läsas på marken...


Otroligt vackra mini-kristallkronor i plastbollar. Dessa hängde vid ån förra året, nu återfinns de i Trädgårdsföreningen.

Har inte hunnit göra mycket mer än så. Har kollat runt på internet efter julklappar och jag känner att jag är i princip klar med ALLA nu :). Ska bara köpa allt först ;). Hihi...hur går det själva med julklappshandeln? Har även pratat lite med syster i telefon <3.

Vet ni?!! Imorgon är jag LEDIG! Ska i och för sig skriva en liten uppgift och skicka in, men jag kommer vara hemma hela dagen :). Blir nog en långpromenad på kvällen sen. Hinner kanske iväg en sväng på stan för att införskaffa alla julklappar som jag skrivit upp ;). Nu är det dags att börja krypa till kojs!

Vill tacka mina underbara kompisar, Angelica och Evelina, för en helt underbar dag och tack för superbra och fina juklappar <3!!! Fick en jättefin träskål som Evelinas morfar har gjort själv fylld med frukt, godis, ljus och ansiktsmask och av Angelica fick jag snygga "popcorn" salt & pepparkar samt en strut med pepparkakskola :). TACK tjejer!!!


Fin och god present av Evelina.


God och rolig present av Angelica. Blir iväg och köpa popcorn nu, så att jag kan salta och ehhh (?) peppra ;).

/Elin  

Avslutar kvällen med en gammal låt av Markoolio, någon som kommer ihåg denna?

Kommentarer
Postat av: Lacka

Tack själv hjärtat! Var skitmysigt. Vi hörs imorgon, men som det ser ut nu följer jag inte med er på promenix ;)

2009-12-07 @ 00:23:07
URL: http://lackalejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0