Inspiration: Skjortor

Skjorta är ett plagg som jag gillat att bära i perioder. Nu är jag verkligen inne i en sån period. Jag älskar verkligen min rosa TH skjorta, jeansskjorta och min randiga RL skjorta. Gillar du skjortor? I detta inlägg tänkte jag inspirera er till ett antal olika budgetvarianter. Som vanligt säger jag "Se och inspireras!".


Denna
snygga skjorta är från märket Esprit, jag gillar den skarpt. Kommer från ellos.se och är lite dyrare, kostar 499:-. Men ska man bara ha en skjorta så tycker jag att man kan kosta på sig :).
Matcha denna med svarta eller gråa byxor och converse för en avslappnad, men supersnygg look.


Denna "skogsmulle"-skjorta (som vi så fint kallar den) är både snygg och cool. Denna variant är från H&M och kostar endast 249:-. Ett riktigt fynd!
Matcha med tajta jeans och svarta stövlar för en stilren look.


Svart skjorta med moderna axlar i figursydd modell. Kommer från bubbleroom.se och kostar 349:-.
Matcha med jeans och coverse eller för en mer dressad look en svart eller mörkblå kjol med hög midja och pumps med hög klack.


Skjorta med krås och rosett. Lite chanel-inspirerad variant från halens.se till priset 349:-.
Matcha med en svart kjol med hög midja och svarta enkla pumps för en kvinnlig look. För en vardagslook kan du ta på dig svarta, tajta byxor och stövlar.


Herrskjortan är inte figursydd och är perfekt att vika upp ärmarna på. Lite större skjorta. Denna är från H&M och kostar 99:- rea. Skynda att fynda!
Matcha med långt, vitt linne och svarta leggings samt converse för en snygg vardaslook.
Tips: Innan du köper en herrskjorta kan du ju kika i pojkvännens, brorsans eller pappas garderob. Jag har "lånat" en ljusblå av Richard som jag älskar!


Jeansskjorta i grått från nelly.com. Kostar 399:-.
Matcha med heltäckande, svarta leggings och vita converse för en snygg look i vår. Nu i vinter matchar du bäst med svarta tajta byxor och uggs.


Figursydd skjorta i ett skönt material. En basicskjorta är ett måste i garderoben :). Kommer från H&M och finns på rea för endast 129:-.
Matcha denna röda skjorta med svarta tajta byxor och loafers för en kvinnlig look. Låt skjortan göra jobbet.

/Elin

Nästa inspirationsinlägg kommer handla om klänningar som passar perfekt till NYÅR! Missa inte det.
Och en fråga, vill ni att jag har ett inspirationsinlägg för killar framöver?





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0