Hjärtan <3


Jag har på mig ett nytt halsband från SNÖ som jag fick av Richards familj i födelsedagspresent :).

Nu har jag precis kollat klart på BSF :). Jag tycker att Thilde och Stefan passar så himla bra ihop, hoppas det blir de ;)! Middagen med Annika idag var supermysig. Vi gick till Forno Italia och åt varsin pizza, var som vanligt jättegod. Pratade om allt mellan himmel och jord, men mest om hur trötta vi båda är på skolan och i allmänhet. Jag går jämt runt och är trött, känner mig nästan aldrig pigg. Jag vet att det beror på att det är mörkt nästan dygnet runt. Jag längtar till sommaren och de ljusa, långa dagarna :). På sommaren är jag nästan aldrig trött :P. Efter maten gick vi till Hemköp och handlade lite.

Ska alldeles strax fortsätta plugga, sedan ska jag gå och lägga mig vid tio. Är supertrött :(. Ska ju upp till julkalendern imorgon bitti och efter det har jag tre timmars föreläsning. Massor av plugg på eftermiddagen sedan. På kvällen blir det långpromenad med Angelica och Evelina, sedan ska jag och Annika träffas och shoppa :). De har öppet till 21 imorgon ;).

Sov gott <3!
/Elin

OBS! Inlägget om "tomten på kickoff" kanske verkade lite skumt. Det är en tävling jag deltog i, alltså inget ni behöver läsa :P.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0