Hemma :)


HEMMA! Eller hemma hos min familj i alla fall, i Stockholm <3. Resan har gått superbra och jag körde fint som vanligt ;P.

Efter förra inlägget blev det lite plugg och snabbt hälsa på farmor och farfar som anlände med samma båt som vi åkte hem med. Sedan bar det av mot båten som skulle ta oss till Nynäshamn. Gjorde lite ont i hjärtat (låter så klyschigt, jag vet, men jag känner så!) att lämna Gotland. Jag tror jag är lite beroende av denna underbara ö och mina föräldrars underbara hus vid havet :). Jag MÅSTE försöka ta mig dit i påsk igen! MÅSTE ;).

På båten blev det sedan till att plugga, lyssna på musik och äta middag med syster. Körde sedan hem till Täby med ett stopp på Ica för att handla lite till frukost :). Annars har det inte blivit så mycket gjort. Har slagit in Richards julklappar, pratat med Ellen och Richard i telefon samt fixat iordning mig för att sova. Och det ska jag göra strax!

Imorgon blir det Täby Centrum. Ska möta upp Richard och första stoppet blir Expert för att lämna in min HP minidator som gick sönder idag :(, har använt den i 5 dagar. Blir sååå arg! Hoppas de är snälla och ger mig en ny imorgon, annars vet jag inte vad jag gör...
Blir till att kolla lite kläder till Richard och kanske något till mig ;) samt äta lunch. Ska bli mysigt att träffa min pojke igen <3.

En gammal bild på mig och Richard :). Ignorera att jag ser lite konstig ut bara...

Senare på eftermiddagen kommer Ellen till Täby och då åker Richard hem. Vi ska handla lite käk och gott till kvällen, sedan blir det massa snacka och kanske en film :). Ska blii så himla mysigt att träffa henne igen <3.

En bild från i somras. En oförglömlig dag på sjön :).

Men först blir det en powerwalk på morgonen. Sov gott nu!
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0