Good Night


Inspirationsinlägget tog visst lite längre tid än vad jag hade räknat med, men nu är det uppe! Hoppas ni gillar det :). Jag tyckte alla klänningarna var grymt snygga, blir så sugen på att köpa mig en nyårsblåsa. Vi får se om jag hittar någon i Täby på onsdag ;).

Planen efter förra inlägget var att lägga en ansiktsmask, men det varken hinner eller orkar jag nu. Det är verkligen dags att avrunda kvällen om jag ska orka upp i hyfsad tid imorgonbitti :). Imorgon är det alltså hemfärd för mig och syster som gäller, men inte fören vid fyra. Så innan det ska jag hinna gå en promenad, plugga, packa allting, städa mitt rum och umgås lite med mamma och pappa :). Ni förstår alltså på detta att jag inte kan sova till 12 imorgon ;). Blir nog till att ställa klockan på 9!

Sov gott nu kära läsare. Själv ska jag försöka somna...hör nämligen möss i väggen bakom huvudet :(. Jag tycker möss är jätteäckligt och jag är jätterädd för dessa små varelser. Så detta är enda anledningen till att jag tycker att det är skönt att det är sista natten ;).

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0