Fjärde Advent


Idag är det Fjärde Advent. Har ni firat? Jag har inte riktigt "firat" fjärde advent, men jag har ätit lussekatter :).
Har haft fullt upp hela dagen, därför inget inlägg i bloggen. Började morgonen med att vinka av farmor och farfar. Sedan satt jag och pratade med syster samtidigt som jag käkade frukost. Vid två kom vi (jag och syster) iväg för att gå på Power Dance, men ledaren hade fastnat i en snödriva :(. Vi gymade istället. Blev lite crosstraining, axlar och mage :). Blev sedan hämtade av mamma och när jag kom hem blev det duschen och byta om för att bege mig mot Richard och Åkersberga.

Är mycket stolt över att jag vågade/kunde köra i detta väglag både dit och hem :)! Umgicks med Richard och hans familj. Bakade lussekatter, åt god middag, pratade och lekte stad och land. Ville inte dra mig därifrån vid nio, men kände att jag behövde hem och slå in julklappar och packa väskan. Så vinkade av dem och sade god jul, sedan åkte jag hemåt igen.

Nu har jag slagit in alla julklappar samt packat nästan allting, bara pyjamasen som ska i ;). Har ställt klockan på halv sju *gäsp*, men man kan ju alltid sova på båten :). Imorgon är det Gotland som gäller, och gissa om jag längtar?! Jag kommer alltså inte fira jul med Richard, men det gör mig inte så mycket :P (inte honom heller). Vi är båda så familjekära och det viktigaste för mig är att få ha min tradition med min familj <3, samma gäller för honom! Så det är ingen "big deal" ;P.

Dags att krypa till kojs och jag avslutar denna dagen med en chocknyhet.
Ingen har väl missat att Brittany Murphy har avlidit, endast 32 år gammal :(.

Dödsorsaken är oklar. Tråkigt tycker jag, vad tycker ni?

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0