26 December 2009

Idag är det Annandag jul och jag har varit i Visby på mellandagsrea. Hade ställt klockan, men sov vidare en liten stund till :P. Hoppade upp och duschade, sminkade mig och åt frukost. Dagens outfit är mina "lappade" jeansleggings från VILA och min randiga skjorta som jag fick av lillasyster i julklapp :).

Började med att gå till Cubus där jag hittade en jättesnygg klänning i svart med axelvaddar och paljetter på axlarna, men kön vad alldeles för lång för att ens orka stå där. Gick vidare till BikBok där jag provade en av mina absoluta favoritklänningar i svart och knallrosa, men jag tyckte fortfarande 350 kr på rean är ganska mycket. Hoppas den finns kvar när jag kommer till Sthlm ;). Det enda jag köpte idag var på Clas Ohlson och det var en popcornmaskin :). Den var på rea och kostade nästan ingenting, perfekt om man vill ha popcorn som inte är så "feta". Skynda fynda!


Körde även förbi Elgiganten och Rusta innan vi åkte hemåt.
Köpte det berömda shampoot och balsamet TREsemmé, som har blivit hyllat av många människor. Tänkte nu testa detta frisörshampoo och balsam till budgetpris. Återkommer med recensioner senare ;)!


Känns även skönt att jag köpt Richards julklapp idag också. Kan tyvärr inte berätta vad, men det får ni se på nyårsafton ;P.

När vi kom hem började jag med att fixa en pepparkakscheesecake som vi ska äta till efterrätt ikväll, hoppas den blev god ;). Syster yster ska bjuda på sallad och jag på efterrätten. Ska bli gott med mat!

Tänkte avsluta med att berätta vad jag gav min familj och farmor och farfar i julklapp :).
Pappa fick en bok som hette "Solens mat" och handlade om Italien, en flaska vitt vin, prenumeration på Pc för alla samt en skrivbordslampa som jag gav till honom tillsammans med Sofie.
Mamma fick ett par långa, svarta leggings :), en skjortklänning och boken "Jul med Ernst"
Syster fick en tvålpump i form av en badanka (hon samlar på badankor), boken "I <3 Memories" som jag hade klistrat in en massa bilder i, Twiligtfilmen samt ett nitskärp.
Farmor fick en sjal, en bok om Indien och ett presentkort på valfri prenumeration som jag gav gemensamt med syster.
Farfar fick en tröja som jag och Sofie gav tillsammans samt en flaska calvados.
Vad gav ni er familj och släkt?

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0