21 December 2009




Nu är jag på Gotland med min familj :). Resan hit gick jättebra och det gick även ganska snabbt att åka båt. När vi kom fram till ön så var det ganska dålig väglag för de varken saltar eller sandar på Gotland :(. Som tur var körde mamma ;), jag hade tyckt det var lite jobbigt. Men vi körde sakta :)! När vi kom fram till villan gick det knappt att komma fram, det var tjockt med snö enda fram till ingången :S.

När vi, packningen och alla julklappar väl kommit in i huset så börjades det planera inför de kommande dagarna vad vi ska äta osv. Risken är att det kommer ännu mer snö och att det blir sämre väglag, så då vill vi känna att vi har mat så vi klarar oss :). Sofie och pappa åkte till Visby för att handla allt. Jag och mamma plockade upp alla kartonger och påsar.

Till vår fasa märkte vi att när jag skulle på toa på nedervåningen så var golvet helt svart :S. Kollade upp i taket och såg att det droppade...Vårt rör har frusit. God Jul liksom! Så vi har haft rörmokare och snickare på besök, imorgon ska de riva taket där inne. Jättebra början på lovet :P...men men, sånt är livet.

Ska snart ringa pojkvännen och kolla runt lite på internet/tv. Hörs snart igen!
/Elin

Kommentarer
Postat av: Moster Bettan

Hej Elin



God Jul till er alla från ett kallt Falun - 19

Johanna och Philippa åkte tillbaka igår kväll,

Vi har firat lilla julafton. Imorgon kommer Småpojkarna. Kristina arbetar i blomsteraffären och jag pysslar lite inför jul. Tråkigt med skadan Är alltid orolig att det ska hända ngt i Skåne .... Hälsa alla KRAM

2009-12-22 @ 08:39:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0