15 December 2009


Det är bara 9 dagar kvar till julafton...tiden har gått så fort. Skönt att jag i princip är klar med alla julklappar :), slipper jag känna den stressen i alla fall. På torsdag åker jag hem till Sthlm och på måndag åker familjen vidare till huset på Gotland för att fira jul. Jag älskar Gotland <3, så det kommer bli grymt. Jag saknar min "gamla" sommarö :). Vart ska ni fira jul?

Usch, idag blev jag väckt av telefonen :(. Visst skulle klockan ringa 5 min efter, men det är inte riktigt samma sak. Det var en kille i min grupp som undrade vart vi alla var någonstans, han hade tagit fel på tiden...Stackarn! Vi har inte seminarium fören vid 13, så segt. Som tur är bor de nära skolan, så det var bara för dem att vandra hemåt igen. Blev lite småstressad precis när jag vaknade alltså...hoppas INTE det sätter sina spår idag ;).

Hoppas alla sovit gott? Jag har sovit mina 7 timmar som jag ligger i snitt på. Imorgon ska jag ta en liten sovmorgon, men funderar även på att simma under förmiddagen. Ingen av tjejerna kan imorgon, men jag vill ändå simma...så det får nog bli så ;). Sista gången innan jul ju! Så återtar vi det efter jul sedan.

Nu ska jag kliva upp ur sängen, göra mig lite frukost och fixa iordning mig för skolan. Måste även springa ner och lämna tillbaka filmerna vi lånade igår. Hörs senare!

"Hoho, finns det några snälla barn här?"
/Elin


Update: SISTA dagen i skolan idag!!!

Kommentarer
Postat av: Hugo

Jag skall också fira jul på Gotland hos min kompis Volke. Var skall du vara?

2009-12-15 @ 21:47:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0