10 December 2009



Förlåt för dålig uppdatering!!! Hoppas allt är bra med er?? Igår blev en ganska fullspäckad dag med lång skoldag och siming, BSF och I hennes skor efter det. Blev bara jag och Angelica som simmade igår, men det var trevligt i alla fall ;-). Blev det vanliga, 80 x 25 m. Skönt att slänga sig i bassängen igen efter två veckors uppehåll :-).

I morse hade vi tidigt seminarium, så jag orkade inte skriva i bloggen innan det var dags att gå till skolan. Sov 5 min längre istället ;-). Har haft diskusionsseminarium och sedan fixat lite med vårt arbete, så nu hade jag tänkte jag finslipa det lite och sedan skicka in det :-). När jag kom hem gick jag och Richard till mataffären och pantade alla våra flaskor och burkar (77 kr fick vi ihop!), handlade lite till kvällen och köpte med oss lite lunch från donken. Annars har vi ägnat resten av eftermiddagen åt att städa lägenheten. Håller även på och tvättar lite kläder.

Ikväll kommer Annika och Thomas på middag. Det är skönt att Richard tagit på sig ansvaret för maten, jag fixar dukning, sallad och efterrätt istället :-). Imorgon blir det Lucia i Domkyrkan med Ameli, Angelica och L. Ska bli så otroligt mysigt! Det är JUL för mig. Efter det ska jag och Angelica äta frukost samt gå en runda på stan tillsammans :-). Strax efter lunch kommer mami och då får vi väl se vad vi hittar på. Framåt eftermiddagen/kvällen åker vi till moster i Motala. Ser verkligen fram emot kvällen och morgondagen <3! Vad ska ni hitta på?

Dags att städa det sista i sovrummet, damma och dammsuga. Hörs snart igen!
/Elin

Kommentarer
Postat av: The dude

Du är förlåten! Det är bara bra med mig, Annika och jag är hemma hos er nu och det är trevligt. Är hungrig som en säl.



Ha det bra

2009-12-10 @ 19:31:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0