Jag är imponerad...

...av mig själv :). Jag var faktiskt ute och gick med Richard en timme i lördags och idag var jag ute och sprang/promenerade i 40 min, det var jätteskönt. Har sovit väldigt lite i natt, så det var skönt att röra på sig. Men nu är jag jättetrött och jag skulle verkligen behöva plugga, men jag orkar inte :(. Ska skriva lite innan jag går och lägger mig och det snart. Måste få sova ordentligt i natt. Ska upp halv 9, så det är snart natti natti.

Idag fick jag med mig Richard och handla, typ andra gången sen vi flyttade hit :P, det var trevligt. Vi handlade mkt, som vanligt...mkt viktigt :P. Nej men lite matigt blev det också :). Sen har jag ätit en mumsig pastasallad och kollat lite på tv. Nice med en lugn och skön kväll. Innan vi gick och handlade mat gick vi in en sväng på din sko, så himla skönt att bo mitt i stan och ha nära till alla affärer, caféer och mataffärer osv., och där hittade jag iaf ett par jättefina, högklackade skor. Dem ska jag ha på mig på pappas 50-års fest :). Dem är svarta med rosett bak och hög silverfärgad klack...grymt snygga (se bild nedan).

Om några veckor fyller jag år, 20 år, äntligen. Känner mig verkligen jätteliten, speciellt när alla ska till systemet och jag inte får följa med :(. Tråkigt att fylla år sent på året, men det är nog roligt när man blir äldre :). Har haft jättesvårt att komma på vad jag önskar mig. Har sagt lite lampor till lägenheten, presentkort på klädaffärer och massage...och det var typ allt. Ingen riktig 20-års present. Men jag känner att jag har tv, dator, mobiltelefon, kamera osv. Vad mer ska jag önska mig? Någon idé? Kom på idag när jag var ute och rörde på mig att jag önskar mig ett löparställ :), tajta gympabyxor och en jacka som man drar över huvudet, men inte heller så kul att köpa kanske. Men men, jag är väldigt glad att familjen kommer ner den 17:e och det räcker gott åt mig. Ska bli jätteroligt. Ser verkligen fram emot pappas fest den 14:e på Gotland och sen min födelsedag. Blir förhoppningsvis en rolig månad. Och i december åker jag till USA och Mexico, ååååå, ska bli så himla roligt. Lite tråkigt att inte fira nyår med min älskling och mina bästa vänner, men jag och min familj kommer befinna oss i central park á la sex and the city på nyår, slå det ni! ;).

Aja, nu ska jag läsa och skriva lite, sen är det läggdags. Sov sött!
P & K

 
Här är mina grymt fina skor :). Vad tycks?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0