Helgen närmar sig...

...och det ska bli jätteroligt :). Saknar min familj jättemycket, så det är en stor del till varför det ska bli så roligt. Sedan ska det bli väldigt roligt att träffa farmor och farfar :), det var längesen :(. Och även lilla kusinen Ebba var jättelängesen jag träffade. Ska bli kul att träffa lite släkt igen. Hoppas verkligen på en jätterolig helg. Men först ska jag till skolan imorgon och bjuda på fika, eftersom jag fyller år på tisdag. Men det är bara min lilla grupp som får, har inte lust och råd att bjuda 80 personer :P. Vet inte vad jag ska bjuda på bara :S, kanske ska springa till affären och handla något?! Eller baka? Men orkar jag det? Hehe...måste nog fundera på det där.

Igår gjorde jag och Richard drinkarna som vi ska servera på lördag. Min favorit var en lite tjejig drink med mjölk och hallon :), och margeritan var inte god....isch, men pappa gillar den nog :). Manlig smak :P! Och innan det var jag på middag hemma hos B och S, sen blev det en titt på bönderna på tv också :).

Dagen idag började INTE bra :(. Kom ner till cykelgaraget och all luft i framhjulet var ute :(. Fick lite panik eftersom jag blev orolig att jag inte skulle hinna till skolan pga. det. Så jag och Richard pumpade däcket igen, men det bara pös ut. Tror ventilen är trasig :(. Så jag fick springa till bussen och jag kom fram 10.13 till salen, vi börjar 10.15 ;). Stolt! Men dumma cykel iaf, har redan haft en punktering det här halvåret. Så jag ska verkligen försöka laga cykeln själv, annars blir det till cykelverkstaden i kväll.

Väntar på att Richard ska komma hem så att vi kan ge oss ut på stan och försöka hitta drinkpinnar :). Sen måste jag städa lite hemma och läsa lite i mina "roliga" skolböcker :). Ska även prova lördagens outfit. Aja, nu ska jag fixa med lite annat.
Ha det gött!

P&K

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0