"Happy Birthday to me"

Halloj!

Jag vet att det var igår jag fyllde år, men jag skriver så iaf =). Hade en jättebra födelsedag igår. Familjen var här och hälsade på, fick massor med bra och fina paket, hälsade på mormor och var på IKEA och handlade lite nödvändigheter.
Dagen började alltså med att familjen och Richard (min sambo=)) kom in och sjöng så fint för mig. De hade frukost på sängen med sig och lite paket. Fick en smartbox av lillasyster, man får välja en upplevelse av 50 olika =), typ massage, ansiktsbehandling mm., sedan fick jag en spa-weekend med mamma i varberg =), som vi ska åka på i vår...ååå, vad det ska bli roligt =D och av Richard fick jag presentkort på systemet =), användbart som student om man säger så. Fick även rikskuponger, vinkylare och shotglas och glasunderlägg. Allt detta trots att jag inte önskat mig någonting =P. Bra fantasi har dem iaf =). Efter att jag fått öppna alla dessa roliga paket så åkte vi till IKEA och sedan kollade vi runt lite i olika affärer. Sedan var det dags att åka hem till den goda tårtan Richard hade gjort alldeles själv =). Duktigt. Jaa, och sedan hälsade vi på mormor och kvällen flöt på om man ska säga det kort =). Hann med ett besök på systemet också, kände mig otroligt vuxen eller snarare som en skurk med falskt legg eller något =P...haha, men det var roligt att själv kunna gå och välja och plocka. Äntligen är lilla jag också 20!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idag har jag varit i skolan. Jag kom hem vid halv fyra och då hade jag H med mig som skulle kolla på lite klänningar och skor =). Hon ska på Sex and the city-fest och tänkte låna några klänningar av mig till sin "makalösa" garderob. Kommer bli toppen. Sedan gick jag och Richard en liten runda på stan. Han la undan en jacka på jack and jones som han ska köpa imorgon. Han kommer bli så elegant med rock och sina nya boots ;). Hehe...En titt på gina blev det också, men Richard sa att klänningen som jag provade såg ut som en julgran =S, alltså inte högsta betyg direkt. Och okej, den var visst inte jättefin men men, jag behöver väl inte säga att jag inte köpte den!? Sista anhallten blev Claes Ohlson för att köpa en ny ventil till cykeln. Det var förhoppningsvis bara det som var felet =). Isf kom jag undan med 19 kr och ett enkelt jobb för mig och Richard...jippi. Och äntligen får jag cykla på min cykel isf, vad skönt! 

På kvällen lagade mamma mat åt oss =). Hon sov/sover hos oss tisdag och onsdag. Tycker det är mysigt att mamma är här =). Trist att hon åker härifrån imorgon bara =(, men men...jag har ju faktiskt flyttat hemifrån, kan ju inte hålla kvar henne här heller. Strax innan åtta kom B och S med bullar =). Satte på lite te och la fram massor med kakor som dem och mamma hade köpt...MUMS! Fick även min födelsedagspresent av dem =). Ett par svarta stövlar, skitsnygga. (Ni får se bilder när jag har tid). Och ett par vita "långstrumpor" att ha över leggingsen under stövlarna. Så duktiga dom är att handla present sååå =). TACK sötnosar!
Jajajajajaja, nu är det sluttjatat från mig idag =P. Dags att läsa lite och sedan sova =). Natti natti.
P & K 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0