Fy skäms på mig!

Hej allesammans!
Rubriken talar för att jag är otroligt dålig på att uppdatera min blogg :(. Men jag har faktiskt två riktigt bra ursäkter :). Först i onsdags så jobbade jag mitt andra provpass på NH och igår, torsdag, så var jag på tackfest med filmtema.

Vi börjar med jobbet på NH. Det var mkt roligare än första gången och det kanske berodde på att jag fick jobba mer med att ta beställningar, servera och ha koll på 4 bord :). Kändes som jag verkligen lärde mig något den här gången. Jag sa till hovmästarn L att jag fixar alla bord själv, och jag lyckades faktiskt ganska bra med det :). Jag är stolt!! Och det får jag faktiskt vara :P, för jag kommer hit med noll kunskaper om servering mm. och nu vet jag hur man håller brickan, hur man tar beställningar och hur man tar betalt :). Vet inte när jag ska jobba nästa gång, men nästa vecka blir det nog inte iaf.

Igår var jag på tackfest som de två "årets nollor" hade fixat. Det var för att tacka PAMP (Överfadderiet), PILS (Festeriet) och alla rara faddrar som fick klassen att känna sig välkomna till Linköping och universitetet. En mkt trevlig och rolig fest :). Kvällens tema var alltså film och alla hade verkligen superbra outfits på sig :). Några hade gått ihop i gäng och klätt ut sig, själv körde jag eget och klädde ut mig till Mimmi :). Kände mig så fin så :P. Ni får se lite bilder nedan. Somnade halv fem i morse och sen gick jag upp halv nio...lagom ont i huvudet jag hade då :P. Gick upp tidigt för att hinna till skolan och hämta min rättade hemtenta. Och YES, jag klarade det :). Kändes så fruktansvärt skönt. Nu har jag klarat båda tentorna, så nu har jag 15 hp. Så min helg är som förstått räddad :). Blev snabbt hem sedan och lägga sig och sova, sov till två. Sen segade jag mig in i duschen och sedan cyklade jag och hälsade på mormor :). Var så roligt att träffa henne, var flera veckor sedan. Stannade i några timmar och sen var jag hungrig och cyklade hem till Richard så att han och jag kunde äta middag. Pizza!! Riktig bakismat, men men....får blir en lååååååång promenad imorgon, hoppas bara att vädret är fint. Måste plugga mkt imorgon :(, men på kvällen blir det utgång på HG med Richard och hans nollegrupp. Trevligt trevligt!
Nu ska jag och Richard kolla drinkar till pappas fest, han ska vara "bartender" om någon vill ha drinkar dvs. Ser verkligen fram emot nästa helg, ska bli jätteroligt :D. Och sen på tisdagen efter det fyller jag 20 :)....ÄNTLIGEN! Och familjen kommer på besök. Sen på lördagen ska jag ha en lång förfest och sedan utgång på flamman kanske. Ska bli sjukt trevligt. Ha en fortsatt trevlig kväll....om ni inte redan har somnat förstås ;).
P & K

Lite bilder från gårdagen (Tackfesten)

  
Jag som Mimmi

       
Grupp 9: Nasse, Mimmi, Nalle puh och Sex and the city-tjejerna....vem fattas?

    
Gruppfoto                                Trasdockorna, så fina :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0