Ännu en vit dag i Linköping

God kväll eller snarare god natt =). Det blev en sen kväll även denna, men jag har alltid så mycket jag kommer på att jag ska göra på kvällarna...som att laga matlåda, diska middagens "smuts" och betala räkningar. Och skriva i bloggen såklart. Det brukar jag göra precis innan jag ska gå och lägga mig.

Idag började skolan inte förens vid ett, men jag var i skolan redan vid tolv för att köpa biljett till julsittningen =). Den är på platå (en restaurang och bar precis nedanför oss) den 13:e december. Tänkte att jag får passa på att gå då dem serverar julbord och det är ju det enda jag kommer få äta i år ;). Ska bli väldigt roligt faktiskt. Sedan var det dags för lektion om Goffman och Stigma...lagom förvirrande. Den höll på i 3 timmar och hela tiden sa läraren att hon inte skulle hinna med det eller det eller det, så det blev ett himla hoppande mellan saker och ting. Så jag förstod inte riktigt så mkt, så jag får ta och läsa i böckerna istället och hoppas på att jag förstår mer utifrån dem. Jag som trodde att lektionerna skulle vara till hjälp, men men...Efter skolan åkte jag till Willys och handlade lite, eller två tunga påsar blev det att transportera 20 min på cykel. Dessutom är det ju halt och snö, så det fick bli en sakta och säker resa hem. Passade på att köpa mossa till min adventsljusstake, pepparkaksdeg och saffran till baket på lördag, julmust och lite andra "nödvändigheter". Stannade även en kortis på jysk där jag köpte duntofflor att ha när jag sover. Fryser så himla mycket om fötterna när jag lägger mig i sängen, så jag blev överlycklig när jag såg dem i tidningen till bra pris =).

När jag kom hem hade Richard gjort pizzadeg, så vi gjorde egen pizza till middag...Det var mums! Dock åt jag upp all min, så det fick bli att steka på lite pyttipanna till lunchlåda imorgon ;). Aja, dags att joina Richard i sängen nu. Han har sovit i två timmar nu, så han kommer vara väldigt utvilad i morgon, till skillnad från vissa andra...Snacka om att inte ha någon ro i kroppen. Så ja, god natt på er.

P&K

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0